Mitrovicë

Mitrovica është qytet që ndodhet në pjesën veriore të Kosovës. Kjo komunë që ka hapsirë 350 km2 ndodhet 40 km larg Prishtinës.

Pasuritë ujore që ia falin lumi i Ibrit, Sitnica dhe Lushta i

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: Mitrovica

Lokacioni: Mitrovicë, në regjioni: Mitrovicë

Vlerëso32 vlerësime mes 4.13

Komentet (1)

  • mento(para 9 viteve)

    nje permisim te vogel mitrovica i ka kater lumenj e jo tre, ibri, sitnica, lushta dhe reka.

    0 vlerësime mes 0.00

photo

 

Kah me dalë në Mitrovicë

 

Hotele dhe bujtina në Mitrovicë

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme