Nosale

Nasale është fshat në komunën e Gjilanit dhe gjendet 12km prej tij. Në Nasale shkohet përmes magjistrales Gjilan-Ferizaj, hyrja në fshat bëhet grandioze nga kodirina e zhveshur që përciell gati gjithë

Lexo më shumë

Lokacioni: Nosale Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso14 vlerësime mes 4.50

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme