Novobërdë

Novobërda është komunë e vogël në pjesën lindore. Novobërda ka teren kodrinoro-malor dhe pozitë të favorshme pasiqë shtrihet përgjatë magjistrales Prishtinë-Gjilan, 20 km lajg nga Prish

Lexo më shumë

Lokacioni: Novobërdë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso10 vlerësime mes 4.50

Komentet (2)

  • Fadili(para 9 viteve)

    Mendoj dhe besoj se keni gabuar informatat ne lidhje me kohen endertimi, dhe nga kush eshte ndertuar. urgjentisht ta korigjoni sepse kjo eshte nje devijim i informacioneve,informata kto te cilat ju pasni publikuar jan informata te montuara dhe fare ska te verteta se gjoja se njefar princ llazari e paska ndertuar kalan e artanes. jan te pa verteta kto shenime qe ju pasni publikuar ne lidhje me kohen dhe nga kush qenka e ndertuar. edhe nje her kerkoj nga ju qe te informoheni me gjersisht nga instituti arkiologjik i kosoves dhe te permirsoni gabimin e juaj.

    1 Vlerëso mes 5.00
  • hejza(para 9 viteve)

    sa pere njoftim mir keni ber kugjendet novo berda por keni humbur ne largesi se nuk jan 20 km larg nga prishtina por dikund rreth 36 km proishtin novo berde

    1 Vlerëso mes 1.00

photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme