Pejë

Përceptohet si kryeqyteti i Dukagjinit që posedon histori të pasur dhe peisazhe të bukura, atraktive për tu eksploruar.

Peja shtrihet në 602km2 me qendrën e qytetit dhe me 95 fshatnat qe I ka dhe në kët&am

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso86 vlerësime mes 4.40

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Kah me dalë në Pejë

  • Incanto (Foto nga: Labinot Gashi)IncantoKa ambient modern- klasik dhe I qete .pastertia ne nivel. Komentet (0)
  • Cocktail CocktailVend I përshtatshëm për mbrëmje romantike por edhe për ahengje të ndryshme. Coctall me një ambient antik të përzierë me klasik dhe... Komentet (0)
  • Tirona (Foto nga: Labinot Gashi)TironaRestaurant ekskluziv i cili shquhet për ushqime me shije dhe pemë të cilat qdo ditë janë të freskta dhe pasterti në nivel.Ka një ambient... Komentet (0)

 

Hotele dhe bujtina në Pejë

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme