Përlepnica

Për qytetarët e komunës së Gjilanit Përlepnica përceptohet si zonë relaksimi dhe rekreacioni. Përlepnica gjendet në magjistralën Gjilan-Bujanovc (Serbi), 8 km në verilindje t’Gjilanit.

Lexo më shumë

Lokacioni: Përlepnica Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso9 vlerësime mes 4.44

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme