Pjetershtan

Gjendet 6km prej Gjakovës, rruga deri atje është e mirë/asfaltume. Fshati ka vegjetacion shumë t'bujshëm, degëza minimale ujërash që n'princip nuk kanë emër. Fshati ka rreth 60 shtëpi dhe 700 ba

Lexo më shumë

Lokacioni: Pjetershtan Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso8 vlerësime mes 4.38

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme