Prishtinë

Prishtina është qyteti më i madh në Kosovë, dhe kryeqytet I saj. Ka diku rreth 572 km2, ka 48 fshatra, numri rezident i qytetarëve në qytetin e Prishtinës, mund të jetë përafërsisht 400 mijë

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso56 vlerësime mes 4.55

Komentet (1)

  • rrahmani(para 9 viteve)

    Nuk po kuptoj me kete pamje te qytetit tim ku vendin kryesor e ka kisha serbe,valle a nuk mertojme nje pamje me domethenese se kjo nga 1milion paje te mrekullueshme qe ka prishtina.Besoni sikur ta kishit pyetur edhe etnikun ma te madhe se nuk kish dite me ua dhene kete ide kaq debile.Ne anen tjeter e dime se as nje promil nuk ka serbe ne prishtine.

    18 vlerësime mes 4.28

photo

 

Kah me dalë në Prishtinë

 

Hotele dhe bujtina në Prishtinë

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme