Radavc

Rrugës për në Mal të Zi 10 km larg Pejës ndodhen ujvarat e Drinit t’Bardhë dhe shpella e Radavcit në fshatin me të njëjtin emër.

Lexo më shumë

Lokacioni: Radavc Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso11 vlerësime mes 3.27

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme