Radoniq

Kur të vendosni me lanë qendrën e Gjakovës dhe me eksploru vendet përreth, n’rrugë për në Prishtine, 14 km larg Gjakovës ndodhet Liqeni i Radoniqit që është liqeni i dytë n’Kosov&e

Lexo më shumë

Lokacioni: Radoniq Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso1 Vlerëso mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme