Boga

Boga është pjesë që vitet e fundit ka fillu me u disenju dhe me u përgatit tereni për turizëm vendor në Grykën e Rugovës. Është pjesë jashtëzakonisht e bukur për me pushtu majat e

Lexo më shumë

Lokacioni: Boga Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso19 vlerësime mes 4.58

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Kah me dalë në Boga

 

Hotele dhe bujtina në Boga

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme