Rogove

Është fshat shumë i madh 16km larg prej Gjakovës në pjesën juglindore, gjendet n'magjistralen Gjakovë-Prizren. Hyrja e fshatit prehet prej Drinit të Bardhë në anën e djathtë të tij dhe mu at

Lexo më shumë

Lokacioni: Rogove Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso4 vlerësime mes 4.50

Nuk ka asnjë koment


photo

 

Vende tjera në këtë regjion

Ngjarjet e ardhshme