Art

Me një ambient klasik, restorant Art është një restorant i ri ku ju mund të shijoni një mengjez të qetë, drekë apo darkë me standarte evropiane.Ka një përzgjedhje të gjërë të mishrave duke përfshirë mish bibani, mish pule,mish lope, mish në qengji dhe mish dhie ,të gjitha të shërbyera direkt në tavë me perime të freskta. Në dispozicion ka edhe një pjesë ku nuk konsumohet duhani.

Lexo më shumë

Fjalët kyçe: tradicional, mish i pjekur, qengj, tava

Lokacioni: Fushë Kosovë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme