Rugova Relax

Një ofertë me e veqant se të tjerët në Rugovë është Rugova Relax,vend me shumë mundësi,kryesisht për familje,pasi që aty nuk përgaditet ushqimi,orfohet banimi me mjetet përcjellëse që I duhen një familje por edhe mundësi tjera argëtimi e kalorimi dhe shumë gjëra tjera interesante e bëjnë këtë vend të kërkuar dhe për të vizituar,duhet të bëhet rezervimi 2 javë përpara.

Lexo më shumë

Lokacioni: Boga Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso22 vlerësime mes 3.27

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme