Shkolla skijimit - Restaurant Dardani

Dardani është ndër objektet e para në Bogë që ka filluar me turizë i cila posedon një shteg të madh skijimmi që ndërlidhet me disa shtigje anësore më të vogla ku prania më e madhe e borës gjendet nga dhjetori në prillë,duke arritë lartësinë mbi 2 metra.Dardani përveq banimit dhe restorantit ofronë edhe shkollë bazë për skijim deri tek shkolla garuse,interesante është edhe skijimi gjatë kohës së verës në bari.

Lexo më shumë

Lokacioni: Boga Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso8 vlerësime mes 4.13

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme