Kështjella

Restorant Kështjella është një restorant më zë në Prizeren i cili përveq një ambienti dhe sherbimi të bukur ofronë edhe pamje të qytetit dhe maleve për rreth dhe mundësi shëtitje.

Lexo më shumë

Lokacioni: Vërmica Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso5 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme