Hako

Njihet si resotrant me përgaditjen e mishrave nga bagëtit e pronarit dhe me ushqime të shpejta. Ka një ambient modern dhe ofronë pamje të natyrës dhe mundësi shëtitje në bjeshkët për rreth.

Lexo më shumë

Lokacioni: Zhur Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso2 vlerësime mes 3.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme