Motel Restaurant Drini

Drini ka një një hapsirë të madhe me gjelbrim ku vende vende ka vendosur karrige, ka një pamje femomenale të bjeshkëve të Sharrit, pashtrikut e liqenit Drini i bardh,ku edhe mund të kalirohet në ajërin e pastërt.Përveq këtyre ofronë edhe dhoma banimi dhe shërbime të shpejta

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso2 vlerësime mes 4.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme