Bjeshka

Restorant i qetë i ndërtuar nga druri i cili ofron një meny me ushqime tradicionale,ndërsa është në pikën ku ofrohet pamje e mrekullushme dhe freski e grykës së Rugovës. Pastertia është në nivel kurse për mysafirë grupor ofron zbritje sipas marrëveshjes .

Lexo më shumë

Lokacioni: Rugova Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso6 vlerësime mes 4.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme