Moni

Një restorant i qetë i ndërtuar në stilin modenr i cili ofronë shërbime të shpejta, ka pamje dhe mundësi shëtitje por më e rëndësishmja është se posedon një fush futbolli të vogël me standarte evropiane.

Lexo më shumë

Lokacioni: Zhur Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso7 vlerësime mes 3.71

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme