Iliria

Është njëri ndër restorantët më të bukura në Vërmicë i cili ofronë shërbime kualitative, pamje fenomenale të kësaj pjese ku përfshihet liqeni Drini i bardh dhe pjesa e tjetër e pyllit me gjelbrim. Restoranti i cili ka traditë përgaditjen e peshkut posedo edhe një oborrë mbi 50 ari të rregulluar bukur me gjelbrim.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso6 vlerësime mes 4.83

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme