Gold

Restorant i ndërtuar nga druri me ngrohtësi e ushqime të prodhuara nga familja, me një terras të bukur me gjelbrim që është afër lumit dhe mundësi kalorimi.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso13 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme