Sharr

Njëri ndër restorantet më të vjetra në këtë grykë por që ka ecë mirë deri tash falë përgaditjes së ushqimeve tradicionale, vendit strategjik për nga ajri,freskia dhe pamja.Në mes restorantit dhe terrasave interesante nga druri,të rrethuara me gjelbrim ecë lumi, ndërsa afër lëshohet edhe një prrockë nga largësia e maleve dhe derdhet ,afër tij në lumë.Ka mundësi shëtitje.

Lexo më shumë

Lokacioni: Mushnikove Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso3 vlerësime mes 2.67

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme