Mumtaz Mahal

I gjithë ambienti i restaurantit është në stilin Indian, në muret e të cilit ka të vendosura fotografi dhe simbole indiane. Restauranti posedon një terras me disa karrige nga e cila shihet një pjesë e madhe e qytetit,por ka edhe një oborrë me gjebërim.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso11 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme