Mumtaz Mahal

I gjithë ambienti i restaurantit është në stilin Indian, në muret e të cilit ka të vendosura fotografi dhe simbole indiane. Restauranti posedon një terras me disa karrige nga e cila shihet një pjesë e madhe e qytetit,por ka edhe një oborrë me gjebërim.

Rangu i çmimeve:

Mesatare

Pajisjet përcjellëse:

Restauranti posedon një parking të mjaftueshëm , klimë , nxemje speciale ( tanduri aven ) dhe siguri të lartë.

Vendndodhja:

Arbëri - Dragodan

Kuzhina:

Kuzhinieret indian kanë sjellë në kryeqytet menynë indiane e cila është e pasur me curry.

Publiku:

Kryesisht ndërkombetar. Orari i punës është nga ora 10:00-23:00

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso11 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme