Chalet Denis

I ndërtuar nga druri me motive të arkitekturës tradicionale vendore ofron cilësi në shërbime dhe kualitet në ushqim.

Inkurajon vizitat grupore pasiqë ofron zbritje 10%.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso14 vlerësime mes 4.50

Komentet (1)

  • kujtim(para 10 viteve)

    shum bukur. So was schnes hab ich noch die gesehen wie die Sthle mit Rad. Sehr Antik.

    1 Vlerëso mes 5.00

photo

Ngjarjet e ardhshme