Chalet Denis

I ndërtuar nga druri me motive të arkitekturës tradicionale vendore ofron cilësi në shërbime dhe kualitet në ushqim.

Inkurajon vizitat grupore pasiqë ofron zbritje 10%.

Specialitetet:

Restorani ka gjithashtu meny-në ditore e cila ka gjithnjë risi të këndshme.

Rangu i çmimeve:

Paragjella, pjata kryesore, deserti dhe dy pije do t’ju kushtojnë rreth 7€.

Pajisjet përcjellëse:

Parking të mjaftueshem nën mbikqyrje të sigurimit, dy terraca prej nga shihet një pjesë e madhe e qytetit.

Vendndodhja:

Arbëri ( Dragodan )

Kuzhina:

Meny-ja është e kombinuar, ofron specialitete të vendit por ka gjithashtu influenca nga kuzhina italiane dhe franceze.

Publiku:

Kryesisht frekuentohet nga ndërkombëtarët.

Lokacioni: Prishtinë, në regjioni: Prishtinë

Vlerëso14 vlerësime mes 4.50

Komentet (1)

  • kujtim(para 10 viteve)

    shum bukur. So was schnes hab ich noch die gesehen wie die Sthle mit Rad. Sehr Antik.

    1 Vlerëso mes 5.00

photo

Ngjarjet e ardhshme