Lumi

Restorani gjendet në hyrje të Drenasit ka një ambient modern me një terras të frekuentuar gjatë stinës së verës.Kati i parë shërben si pastiqeri dhe ka 120 ulëse, kurse në kati e dytë është restorani nme 200 ulëse i cili ka pamje nga qendra. Shërbehet ushqim internacional me qmime të volitshme.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gllogoc Kamenicë, në regjioni: Gjilan

Vlerëso1 Vlerëso mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme