Lumi

Restorani gjendet në hyrje të Drenasit ka një ambient modern me një terras të frekuentuar gjatë stinës së verës.Kati i parë shërben si pastiqeri dhe ka 120 ulëse, kurse në kati e dytë është restorani nme 200 ulëse i cili ka pamje nga qendra. Shërbehet ushqim internacional me qmime të volitshme.

Specialitetet:

Veqohet për specialitetin Pica e shtëpisë e cila kushton 3.50, përgatitet në furrën e drurit.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e ushqimit nga 2-5 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Brendia e restorantit është mjaft bukur e dizajnuar dhe përcjellur me TV,nxemje, klimë, ventilim, po ashtu posedon edhe parking me mundësi parkimi për 50 vetura.

Kuzhina:

Kuzhinieri ka përvojë 10 vjeqare brenda dhe jashtë vendit,menyja është internacionale.Kuzhina ka kapacitet që brenda orës të ushqej 100 përsona.

Publiku:

Qytetar të moshave të ndryshme,kryesisht të rinjë.

Lokacioni: Gllogoc Kamenicë, në regjioni: Gjilan

Vlerëso1 Vlerëso mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme