Magnolina-LM

Restorant me arkitektur klasike ku ia vlen të vizitohet, një ambient i këndshëm dhe i qetë ku mund të bëhet një pushim dhe relaksim. Te Magnolina sherbehet ushqim i shishëm nga kuzhina tradicionale dhe moderne.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme