Magnolina-LM

Restorant me arkitektur klasike ku ia vlen të vizitohet, një ambient i këndshëm dhe i qetë ku mund të bëhet një pushim dhe relaksim. Te Magnolina sherbehet ushqim i shishëm nga kuzhina tradicionale dhe moderne.

Specialitetet:

Veqohet për përgaditjen e biftekut i cili kushon 5.50 euro.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e ushqimit nga 3-6 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Nuk posedon parking por parkingu me pages gjendet 60 metra larg restoranit.Brenda ka TV,nxemje, ventillim.

Vendndodhja:

Rruga Ferat Binishi p.n Gjakovë-Qendra

Kuzhina:

Për ushqimin tuaj kujdeset kuzhinieri me përvojë 18 vjeqare i cili përgatit ushqim tradicional dhe modern .

Publiku:

Qytetar të moshave të ndryshme.kryesisht familjarë

Lokacioni: Gjakovë, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme