Shara

Shara është restoranti i ndërtuar në stilin modern që ka afër skiliftin dhe ofronë pamje të bukur në të gjitha stinët.Po ashtu,ka edhe mundësi kalorimi.Përveq ushqimeve ballkanike posedon edhe dhoma me nga dy shtretër të cilat janë të paisura me tv , nxemje, tushkabin dhe qmimi për një natë është 15 euro me mengjes.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme