Theranda

Restaurant Theranda njihet më shumë edhe si hotel, por për momentin ajo pjesë është në riparim.Kurse pjesa e restorantit ka ambient modern të dizainuar mjaftë mirë. Gjatë stinës së verës ka edhe një terras të bukur dhe dy salla për ahengje të ndryshme familjare.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso3 vlerësime mes 2.67

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme