Ujvara e Mirushes

Ujvara e Mirushesh njihet si një vend i qetë,me staf profesional,shërbime të shpejta dhe ushqim të shijshëm.Ka një ambient të qetë dhe është i ndërtuar në stilin antik.Afër ka lumin mirusha i cili sjellë freski dhe qetësi.Mund të konsiderohet si vend për ahegje, takime dhe konferenca.

Lexo më shumë

Lokacioni: Klinë, në regjioni: Pejë

Vlerëso14 vlerësime mes 3.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme