Villa Park

Villa Park është një restorant i ndërtuar kryesisht nga druri i rrethuar me gjelbrim dhe qetësi.I vendosur afër parkut nacional Mirusha dhe nga aty ka mundësi kalorimi dhe pamje fantastike.Përveq sherbimeve të shpejta ka edhe një terras të bukur afër lumit.

Lexo më shumë

Lokacioni: Klinë, në regjioni: Pejë

Vlerëso9 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme