Villa Park

Villa Park është një restorant i ndërtuar kryesisht nga druri i rrethuar me gjelbrim dhe qetësi.I vendosur afër parkut nacional Mirusha dhe nga aty ka mundësi kalorimi dhe pamje fantastike.Përveq sherbimeve të shpejta ka edhe një terras të bukur afër lumit.

Specialitetet:

Peshku.

Rangu i çmimeve:

Mesatarja e qmimeve të ushqimit nga 2-5 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Këndin me lodra për fëmijë,disa këmshtëpiza me karrige, parking për 50 vetura , një oborr të gjërë me gjelbrim.

Vendndodhja:

Magjistralja Klinë-Gjakovë.

Kuzhina:

Ka kuzhinier me përvojë pune disa vjeqare të cilet sjellin meny të pasur internacionale,

Publiku:

Kryesisht familjar.

Lokacioni: Klinë, në regjioni: Pejë

Vlerëso9 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme