Pojata

Pojata është një ndër restorantët e vjetër në Prizren,i hapur 50 vite më parë duket që ka përvojë të gjatë në përgaditjen e ushqimit të freskët. Ka ambientin antik të shtëpisë kosovare shekuj më parë,dhe një terras të bukur për sitnën e verës..

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme