Restaurant -Motel Drini

Drini është një restorant tjetër familjar dhe i qetë në komunën e Klinës ku ofronë pamje të disa bjeshkve dhe lumit Drini ,shquhet për kuzhinë moderne dhe ambient të ngrohet familjar.Përveq restorantit posedo edhe 13 dhoma gjumi,të cilat kanë tv,nxemje,banjo me tushkabin,internet.Qmimi i fjetjës është 20 euro me mengjes.

Lexo më shumë

Lokacioni: Klinë, në regjioni: Pejë

Vlerëso12 vlerësime mes 3.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme