Caffe bar Time Out

Një kafiteri e ndërtuar në stilin modern-klasik afër shaderrvznit të qytetit e cila është e frekuentuar kryesisht nga moshat e reja të Prizrenit.Këtu qdoher është një atmosfer fantastike,por vlen të theksohet dita e premt ku organizohetë muzikë live me emëra të njohur të estradës tonë.

Rangu i çmimeve:

Qmimet e pijeve alkolike dhe jo alkolike janë mesatare,nga 1 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Gjatë stinës së verës posedo një terras mjaft të frekuentuar ku ka të vendosur disa karrige , parking nuk ka sepese nuk lejohet qarkullimi i veturave në sheshë ,veqohet për llollojshmeri pijesh e koktejesh.

Vendndodhja:

Qender afër shadervanit

Publiku:

kryesisht mosha të reja .

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme