Motel- Restorant Mena

Mena është i vendosur në periferi të qytetit i dizajnuar në stilin modern dhe posedon sallen për ahengje për 400 persona, gjithashtu ka edhe motelin me 15 dhoma, 3 dhoma me nga 2 shtreter.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso2 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme