Ambient

Një ndër restorantët e njohur në qytetitn e Prizrenit i cili është i ndërtuar në drejtim të Kalas me një naltësi ku shihet pjesët e bukura të qytetit.Aty është një ambient i bukur familjar dhe i qetë.Po ashtu,gjatë stinës së verës ka një terras të bukur buzë Bistricës.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso2 vlerësime mes 5.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme