Bujana

Njëri ndër restorantët më të njohur në këtë qytet i cili ofronë shumë mundësi dhe me pamjen që ofronë nga brenda e jasht,duke ia bashkangjitur sigurinë,pastërtin sjellë tek mysafirët qetësi shpirtërore.Në këtë pjesë njihet edhe për shërbime cilësore dhe të shpejta.

Lexo më shumë

Lokacioni: Gjilan, në regjioni: Gjilan

Vlerëso11 vlerësime mes 3.64

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme