Lindi

Restorant familjar i hapur që 4 vite me një traditë në servimin e ushqimeve internacionale,me një pamje moderne ofronë ngrohtësi dhe qetësi për qdo përson.

Lexo më shumë

Lokacioni: Viti, në regjioni: Gjilan

Vlerëso4 vlerësime mes 4.50

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme