Maturanti

Një ndër restorantët e dashur nga shumë gjenerata,kryesisht nga gjenerata e re me një ambient antik dhe shumë fantastik,me një fontan e lumë artificial me gurë në mes restorantit dhe njiet për shërime të shpejta.

Lexo më shumë

Lokacioni: Deçan, në regjioni: Gjakovë

Vlerëso11 vlerësime mes 3.55

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme