Prizreni

është njëri ndër restorantet më të vjetra në Pejë i hapur në vitin 1926.Tradita familjare vazhdoi der sot në përgaditjen e ushqimeve të shijshme.Ka një ambient të qetë klasik dhe njihet me pjesën e ëmbëlsirave.

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso2 vlerësime mes 4.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme