Antika

Me një hapsirë të madhe nga druri, restorant Antika konsiderohet si i rehatshem, i qetë dhe me meny të pasur.Brenda shihen të vendosura gjëra antike të përziera me veshje kombëtare të virrura nëpër mur.Është i përshtatshem për dasma, seminare dhe manifestime të ndryshme .

Lexo më shumë

Lokacioni: Pejë, në regjioni: Pejë

Vlerëso5 vlerësime mes 3.80

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme