Natyr

Natyr është një restorant i pastërt me një ambient të qetë familjar dhe i ndërtuar në stilin modern. Përveq,ambientit të brendshëm me 200 ulëse posedo edhe një terrasë me 300 ulse.Veqohet për ushqime të shpejta dhe cilësorë.Nga aty është një pamje e bukur e pyllit dhe ka mundësi kalorimi.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso0 vlerësime mes 0.00

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme