Meti

Meti është një restorant i qetë jo aq i gjërë i ndërtuar nga drur.Pronë e këtij restoranti janë edhe disa këmbshtëpiza familjare të cilat janë afër skiliftit dhe janë të paisura me nxemje, Tv, banjot me tushkabin dhe për një natë kushtojnë 15 euro.Për mysafirët grupor ofronë zbritje sipas marrveshjes.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso4 vlerësime mes 4.25

Komentet (1)

  • Tara(para 9 viteve)

    Nese ka mundesi me dit per sa persona jan shtepizat dhe a ka ndonje foto te shtepizave

    0 vlerësime mes 0.00

photo

Ngjarjet e ardhshme