Guri i zi

Guri i zi është një restorant me emër në gjithë Kosovën për shërbimet cilësore dhe ambientin e qetë buzë Drinit të bardh.Përveq ushqimit dhe ambientit të mrekullushem,posedo edhe 14 dhoma gjumi të paisura me TV, nxemje, banjo me tushkabin, qmimi për një natë kushton 20 euro, përfshirë edhe caffen e mengjesit.,ndersa pushimi ditor 10 euro.

Lexo më shumë

Lokacioni: Klinë, në regjioni: Pejë

Vlerëso17 vlerësime mes 3.65

Komentet (1)

  • endri(para 10 viteve)

    GURI I ZI Vendi me i mrekullush ne gjith KOSOVEN

    4 vlerësime mes 4.00

photo

Ngjarjet e ardhshme