Pashtriku

Pashtriku është një restorant familjar i cili ka bërë një punë profesionale që nga vitit 1972.është i ndërtuar në stilin modern dhe njihet për llojllojshmëri të mishrave dhe shërbim të shpejtë.Gjatë stinës së verës ka një terras të bukur me 200 ulëse që e ndajm vetëm pak metra nga shaderrvani.

Lexo më shumë

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso5 vlerësime mes 4.40

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme