Pashtriku

Pashtriku është një restorant familjar i cili ka bërë një punë profesionale që nga vitit 1972.është i ndërtuar në stilin modern dhe njihet për llojllojshmëri të mishrave dhe shërbim të shpejtë.Gjatë stinës së verës ka një terras të bukur me 200 ulëse që e ndajm vetëm pak metra nga shaderrvani.

Specialitetet:

Mishra të ndryshme , pica.

Rangu i çmimeve:

Mesatareja e qmimeve të ushqimit është nga 2-4 euro.

Pajisjet përcjellëse:

Restoranti brenda posedo klimë,nxemje ,tv.Parking publik dhe me pagesë ka vetëm 40 metra më largë.

Vendndodhja:

Qendra,sheshi Shaderrvan

Kuzhina:

Kuzhinieri ka përvojë pune shumë vjeqare dhe ofron meny internacionale dhe vendore.

Publiku:

Qytetar të moshave të ndryshme dhe familjar.

Lokacioni: Prizren, në regjioni: Prizren

Vlerëso5 vlerësime mes 4.40

Nuk ka asnjë koment


photo

Ngjarjet e ardhshme